Aspirant-Initiator

INLEIDING

Jongeren die reeds vroeg willen beginnen met windsurftraining te geven in hun club kunnen reeds vanaf 16 jaar de cursus aspirant-initiator volgen. Met dit getuigschrift kan je samen met of naast een gediplomeerde lesgever les geven aan beginners.

 INHOUD

De cursus vindt plaats tijdens één weekend waarin 16 uren les wordt gegeven. De lessen zijn praktijk gericht en er wordt GEEN examen afgelegd, maar er wordt tijdens de lessen permanent geëvalueerd.

In het opleidingsstramien vind je verdere informatie terug omtrent de doelstellingen, toelatingsvoorwaarden, eventuele vrijstellingen en inhoud van de verschillende modules.

TOELATINGSVOORWAARDEN

Om te kunnen deelnemen aan de aspirant-initiator dien je wel in het bezit te zijn van een internationaal zeilpaspoort. Alle stempels van het basisdiploma eenmansboten, meermansboten, catamaran of windsurfen moeten behaald zijn!

PRIJS

De kostprijs van de cursus is 50 euro. 

INSCHRIJVEN

Inschrijven kan je door hieronder het formulier in te vullen.  Daarna krijg je een bevestigingsmail en ook het rekeningnummer waarop kan gestort worden.

DATA 2018

De data voor de cursussen 2018 zullen half november-begin december 2017 online komen te staan. Houd deze website dus zeker in de gaten!